banner banner

AXIS Communication с новата си иновативна серия миниатюрни камери с висока детайлност на изображението

04-05-2015 AXIS Communication с новата си иновативна серия миниатюрни камери с висока детайлност на изображението

AXIS F Серията e уникална, защото включва в себе си основно устройство с висока производителност, което се свързва едновременно с четири миниатюрни сензорни устройства. То позволява ефективно и детайлно дискретно видеонаблюдение на до четири тясно разположени райони. Със своята здрава конструкция, AXIS F Серията е изключително подходяща за банки, ATM устройства, транспортни средства и търговски обекти.

 

Световният пионер и лидер в мрежовото видеонаблюдение Axis Communications добавя своята гъвкава AXIS F Серия, която е основана на концепция за разделяне на сензорно усторойство и тялото на камерата. Двете части се продават отделно, което дава в ръцете на клиентите предимството да избират и сами да конфигурират камерите. Устройствата позволяват изключително дискретен монтаж, тъй като малките сензори могат да се монтират в тесни пространство, почти невидими за окото, а основното устройство може да бъде поставено на разстояние до 12 м от сензора.

 

Четирите вида сензорни устройства от F Серията се предлагат с различна дължина на кабела до основната единица – 3м и 12м и са:

  • AXIS F1005-E сензор със стандартен обектив за вътрешна и външна употреба, както и много подходящи за мобилно видеонаблюдение. IP66;
  • AXIS F1015 сензор с варифокален обектив за вътрешно употреба;
  • AXIS F1025 сензор с pinhole обектив за вътрешно употреба;
  • AXIS F1035-E сензор с fisheye обектив за вътрешна и външна употреба, мобилно видеонаблюдение. IP66;

 

За повече информация натиснете тук: http://rak.bg/bg/products-category/ip-atm-kameri.

Върни се обратно