banner banner

AXIS въвежда нова серия бюджетни и компактни булет камери за всякакви пространства

12-11-2014 AXIS въвежда нова серия бюджетни и компактни булет камери за всякакви пространства

Новата иновативна серия IP камери AXIS P14 се състои от седем компактни булет камери, притежаващи функционалности, необходими за повечето инсталации. Серията включва камери с вграден IR, както и специален модел с 4K резолюция. Новите камери са предназначени за употреба на открито и в специфични закрити пространства. Те са идеални за 24/7 видеонаблюдение на офиси, търговски центрове, паркинги и обществени площади. 

Axis Communications, световният лидер в мрежовото видео наблюдение, въвежда нова серия камери AXIS P14, която представлява седем Day/Night IP булет камери. С AXIS P14, клиентите могат да избират между модели с широк обхват от резолюции от HDTV 1080p до 4K включително интегрирани функции за ефективно и надеждно видео наблюдение, като например вграден IR, дистанционно увеличение и фокус, вграден слот за микро SD / SDHC / SDXC карти памет и входни/изходни конектори за свързване с външни устройства.

Мрежовите камери AXIS P14 предлагат лесна инсталация с дистанционно увеличение и фокус за фина настройка от компютъра. Освен това, всички те са оборудвани с лек компактен корпус и интегрирана конзола за монтаж на стена или таван. За да бъде още по-лесно инсталирането, са налични широка гама от аксесоари за монтаж като полюс и ъглови опори.

Камерите от серията AXIS P14 са оборудвани с мощен процесор, който дава възможност за голяма производителност при обработка на изображения, които са с по-добро качество, с по-нисък шум, по-висока чувствителност към светлина за по-детайлни изображения и по-ефективно компресиране на видео с H.264. Те предоставят подобрена поддръжка за едновременно излъчване на няколко, индивидуално оптимизирани видео потоци, осигуряващи системи за управление на видео с повишена гъвкавост и управляема мрежа. В допълнение, серията от камери AXIS P14 предлагат и капацитет за интелигентни видео приложения, които са полезни за предупреждаване и дават възможност на операторите да действат от потенциални и действителни алармени ситуации.

Всички модели камери от серията AXIS P14 са подходящи за открито и имат много добър баланс между цената и качеството. Моделите може да разгледате тук.

Върни се обратно