banner banner

Dahua интегрира всички свои продукти в Milestone XProtect VMS

09-02-2016 Dahua интегрира всички свои продукти в Milestone XProtect VMS

Широка гама от HD мрежови камери и видео рекордери на Dahua Technology са интегрирани в платформата на Milestone XProtect Enterprise и Corporate IP видео мениджмънт платформа. Dahua Technology е световен лидер в производството на системи за сигурност. Целта на компанията е да покрие всяка нужда на пазара, като предлага мегапикселови камери в различни размери и форми, които осигуряват превъзходно качество на изображението и са много функционални. Камерите, които могат да се интегрират с Milestone XProtect Enterprise и Corporate IP платформа за видео управление, включват Ultra-Smart серия, Eco Savvy 2.0 и Lite серия. Тази платформа е съвместима също и с Dahua мрежови PTZ камери и HDCVI DVR. Само 4 DVR производители са упълномощени от Milestone и сред тях е Dahua с HDCVI DVR-и с общо 22 продуктови модела, включително новите 4-канални и 8-канални серии. 16-каналната серия DVR-и Dahua ще бъде интегрирана в Milestone XProtect Enterprise и Corporate IP платформа за видео управление съвсем скоро.

 

Нови функции в сайта на Dahua - Product Selector и Compare. С новите функционалности на Product Selector има възможност за избор на продукт по параметри, по този начин бързо и лесно се филтрира търсения продукт.

Модулът Compare сравнява избраните от Вас продукти, като визуализира ясна и подробна таблица с параметрите на до 6 продукта и предоставя възможност за сваляне на информацията с файл.

Върни се обратно