banner banner

Dahua Technology номинира РАК ООД за дистрибутор на пълната си продуктова гама за територията на България

05-10-2015 Dahua Technology номинира РАК ООД за дистрибутор на пълната си продуктова гама за територията на България

От 5 Октомври т.г. световният технологичен гигант Dahua Zheyang Technology номинира РАК ООД за дистрибутор на пълната си продуктова гама за територията на България. Желанието на производителя е да бъде представен по-силно и качествено от най-големия B2B дистрибутор, който не се намесва на краен пазар.

Dahua е втората по големина китайска компания, производител на цялостни решения за видеонаблюдение и мониторинг, домофонни системи, контрол на достъпа, алармени системи. Преди няколко години, името на Dahua Technology стана емблематично след патентоването на първата технология за пренос по коаксиален кабел на  видеоизображение, аудио сигнал и контрол на настройки за всеки видео канал HD-CVI (High Definition Composite Video Interface) .

След Dahua Technology, почти всички производители на професиоанални камери и рекордери пренасочиха усилието си в същата посока и последваха разработката на Dahua Technology. В момента производителят отчита ежегоден ръст в продажбите и популярност сред системните интегратори.

Изключителният инженеринг и прецизност в изработката на софтуера и хардуера характеризират продуктите на Dahua Technology. Решенията им за видеонаблюдение в търговията, транспорта, банковия, индистриалния и обществения сектор са авангардни, полезни и предпочитани.

РАК ООД оперира на Българския пазар вече 20 години. Компанията е чист дистрибутор, фокусирана във внос и развитие на своите клиенти - фирмите инсталатори в цялата страна, чрез обучение, консултиране и специфициране на продукти, съвместно проектиране, подготовка на проекти и пуск. В продуктово портфолио на РАК ООД са и други световни производители като AXIS, Texecom, Planet Network & Comminication, Digiever, LG, ELKRON. Предвид малкия Български пазар и специфичните нужди на фирмите инсталатори, добавяйки Dahua Technology в продуктовото си портфолио, РАК ООД ще се концентрира още по-силно в развитието на фирмите-инсталатори, инвестирайки в съвеместни мaркетингови инициативи, академии и обучения на техния персонал.

"Total Solution Provider и чист дистрибутор е дългосрочна мисия. Да инвестираш в своите партньори и да им даваш всеки ден все по-добра услуга и все по-конкурентни продукти е ключов фактор за успеха на всеки коректен дистрибутор. Това е естествена необходимост при ясни партньорски правила. Естествено, че за нас най-важни са марките, които представляваме и партньорите, които инсталират и поддържат услугата на крайния пазар - такава е бизнес логиката и РАК ООД я спазва вече 20 години. Нашата цел не е да „вземем“ голям проект и да инсталираме сами собствената си техника; нашата цел е да обучим колкото може повече служители на нашите B2B партньори и да ги направим специалисти за решения с марките на нашата компания, без да отнемаме техните обекти и проекти. Когато си най-големия чист необвързан дистрибутор на пазара, трябва да се съобразяваш, уважаваш и постоянно да развиваш своите партньори. Ние сме с ясното съзнание и мотивация, че бързо развиващата се техника за решения за сигурност налага непрекъснато проучване, тестване и обучение. Ето защо ние работим именно за увеличаване на знаещите и опитни интегратори и мениджъри на проекти.“ Това сподели търговският и маркетинг директор на РАК ООД А. Жиянски.

Върни се обратно