banner banner

Водещия тайвански производител на IP решения за видеонаблюдение DIGIEVER номинира РАК ООД за дистрибутор в България и Сърбия

16-02-2015 Водещия тайвански производител на IP решения за видеонаблюдение DIGIEVER номинира РАК ООД за дистрибутор в България и Сърбия

DIGIEVER е водеща компания фокусирана в предоставянето на високо качество и изключително изпълнение на авангардни решения за IP видеонаблюдение. Пълното IP решение включва NVR - който е Linux базиран цифров видеорекордер, DIGIEVER CMS - централен софтуер за правление, DIGIEVER декодер видео стена, DIGIARRAY– външено сторидж пространство и DIGIMobileV2– за да посрещане растящите изисквания на видеонаблюдението.

Компанията DIGIEVER е член на Intel Brand Advantage Program и Intel IoT Alliance и една от първите въвели 4К хардуерно декодиране. DIGIEVER работи в постоянно парньорство със световните технолигични лидери AXIS Communications- Sweden, LG- Korea, ImmerVision- Canada и Western-Digital- USA. Следвайки концепцията на AXIS за създаването на отворена интеграционна среда, DIGIEVER интегрира повече от 100 световни производители на IP камери.

Името на DIGIEVER е нарицателно за професионални NVR устройства. Хардуерният дизайн и софтуерните приложения на устройствата DIGIEVER, позволяват реализация на “PC-less monitoring” решение. Така интеграторите имат бърза ориентация при създаване на конфигурации за видеонаблюдение и оферти към своите клиенти. Решенията на DIGIEVER са предназначени за всеки интегратор, който търси надеждно, дълговечно и иновативно IP базирано решение за видеонаблюдение за своите клиенти.

С представянето на DIGIEVER на Българския пазар, РАК ООД реализира първата в страната концепция за отворена и силно интегрирана хардуерна възможност за запис и мониторинг при максималното качество с разумна пазарна цена.

Повече информация относно продуктите на DIGIEVER може да намерите тук или да посетите офисите на РАК ООД, за да Ви запознаем с устройствата и направим демонстрции.

Върни се обратно