banner banner

Контрол на достъп и управление на работното време - още от Dahua, DEA, Dorcas. Хардуер, софтуер, физически контрол на хора и МПС

10-03-2020 Контрол на достъп и управление на работното време - още от Dahua, DEA, Dorcas. Хардуер, софтуер, физически контрол на хора и МПС

СисТех разширява още гамата си от продукти и решения за контрол на достъп и работно време. Ъпдейта на гамата е в отговор на нарастващото търсене за повишаване на сигурността и ограничаване достъпа на случайни и неоторизирани лица в жилищни, административни, обществени, производствени и бизнес сгради.


Система за контрол на достъп и работно време

Новите ни предложения и решения поддържат управление на до 100 000 потребители, 128 часови графици, регистрационни файлове и съхранение на бази данни. В гамата са включени продукти за присъствие и Smart Lock, заедно с възможности за биометрично разпознаване чрез пръстови отпечатъци и разпознаване на лица.Предлаганите нови модели безконтактни четци от производителите Dahua и Hundure са с вградена звукова сигнализация и LED индикация.

 

Паркинг боларди от ново поколение

Идеалното решение за все по-силните нужди в оптимизиране на паркинг пространства с  интензивна натовареност-това е новата серия електро хидравлични паркинг боларди. Характеризират се с време за изкачване 6 сек., а при авариен режим до 1,5 сек., механизмите са с магнитни крайни изключватели, LED и звукова индикация, както и светлоотразителна маркировка.

 

Електрически насрещници 

В резултат от успешните продажби и ръст на пазара в България, СисТех и Dorcas постигнаха споразумените за  осезаемо по ниски цени на цялата серия електрически насрещници. Инициативата гарантира на качествения клас електромагнитни устройства в още по-масов пазарен сегмент. Крайната цел на СисТех е доставка и продажби на още по- конкурентни решения за контрол на достъпа и управление на работното време.

 

Потърсете най-ефективното решение на office@systeh.bg или на телефон 0897 807 600, както и в офисите ни в страната - СофияВарнаПловдивБургас.

Върни се обратно