banner banner

Нови модели паркинг бариери и турникети от турският производител MAKiM

28-01-2019 Нови модели паркинг бариери и турникети от турският производител MAKiM

СисТех България стартира партньорство с турския производител на паркинг бариери и турникети MAKiM. От 1982 г. насам компанията MAKiM проектира, разработва и произвежда електромеханично оборудване за контрол на достъп – всички разновидности на турникети, паркинг бариери, аксесоари и др.

С мощната си производствена база и широкото си портфолио от продукти, турският производител вече 35 години работи и предлага своите продукти и решения в 62 страни по света. Продукти като 

  • Елегантен двупосочен турникет тип пътека със стъклени крила, с корпус от неръждаема стомана и аварийно отваряне на крилата;
  • Масивен 3 секторен двупосочен роторен турникет от неръждаема стомана или прахово боядисан;
  • Eлектромеханична паркинг бариера за интензивно натоварване с 4 метрово рамо (или чупещо рамо) и време за отваряне 3s

са само част от продуктите налични за демонстрации в офисите на СисТех България във Варна, Бургас, Пловдив и София. С годините MAKiM имат огромна референтна листа на изградените от тях проекти и обекти, като някои емблематични проекти са Истанбулското метро и стадиони, Холандски обществени и бизнес сгради, Катарски хотели, Италиански и Белгийски производствени сгради. С технологичните възможности на производствената си база и дългогодишния си опит в електромеханичните системи, както и Quality Management Systems ISO9001 TÜV AUSTRIA, се гарантират висококачественото производство и разработка на нестандартни и специфични изисквания за технологичните продукти, още на база проект.

Ако имате запитване или проект или все още нямате изградена система за сигурност - контрол на достъп, видеонаблюдение, видеодомофонни системи или пък искате да ги обновите, възползвайте се от предимствата на техниката за сигурност предлагана от СисТех България.

Свържете се с нас на office@systeh.bg или на телефон 0897 807 600, както и във всеки един офис в страната - София, Варна, Пловдив, Бургас.

Върни се обратно