banner banner

Новият ни партньор е испанския производител на висококачествени електронни заключващи системи Dorcas

09-10-2019 Новият ни партньор е испанския производител на висококачествени  електронни заключващи системи Dorcas

СисТех България стартира партньорство с испанския производител на висококачествени електронни заключващи системи за контрол на достъпа Dorcas и всички необходими аксесоари към тях.

Испанската компанията има фабрика във Валенсия и предлага своите продукти в повече от 70 страни.Някои от най-известните референтни проекти на Dorcas са летищата в Мадрид, Барселона, Валенсия, Париж и Варна, както и търговски и обществени сгради като Burj al Arab, Burj Khalifa и Dubai Palm в Дубай, казино в Мелбърн и съдебни палати в Кастелон и Валенсия.

 

Сериите от продукти на Dorcas на склад в СисТех включват:

- Електрически насрещници с тесен профил серия 41, модели: 41 АDF 412 и 41 NDF 512;

- Мини електрически насрещници с тесен профил серия 99, модели: 99 ADF TOP YLX и 99 ADF TOP YPX

- EN електрически насрещник за аварийни врати серия 77 и за аварийни пожарни врати серия 52, модели: 77 NF305 512 и 52 NF 412;

- Електрически насрещници за тежки врати и интензивно натоварване, модели: 50 ADF-412, 77 NF 412;

- Водоустойчив електрически насрещник серия 62, модел: 62 ND 412 IZQ.

 

СисТех като дистрибутор на техника за сигурност и генератор на технологични съвременни решения се включва в самото начало на реализацията на сградите, като проектира и  предоставя най-подходящите и технологични решения за сигурност и контрол.

За специфични или по-големи решения, отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде информация, с която да се изпълнят индивидуалните очаквания за всеки един проект. Свържете се с нас на office@systeh.bg или на телефон 0897 807 600, както и във всеки един офис в страната - СофияВарнаПловдивБургас.


Върни се обратно