banner banner

Представители от Dahua Technology проведоха срещи и обучения в офиса на РАК

06-04-2016 Представители от Dahua Technology проведоха срещи и обучения в офиса на РАК

През Март месец представители от Dahua Technology проведоха срещи и обучения в офиса на РАК с множество разнообразни компании, като представиха специфични решения за сигурност според техните нужди и изисквания. Коментираха се интегрирани решения с видеоверификация и връзка със системите за управление на достъп tRAcK Access, цялостни интегрирани решения за сигурност, мониторинг и управление и др. Специфичните решения и изисквания от поканените представители на бизнеса бяха записани от Lilian Zhang  – Регионален Мениджър Източна Европа  и отправени към Dahua за реализация. На всички срещи с партньори присъства и Jessica Yu – Мениджър за България, която координира и организира реализацията и осъществяването на проектите.

Различни по бизнес направления корпорации и компании обсъждаха възможностите и функционалностите на решенията за сигурност, ползите от тях и добавената стойност която носят за подобряване бизнеса, производството и реализациите на компаниите.

Интелигентни функции и ползите от тях – cross line, people counting, missing/left objects и др. както и възможностите за връзка и мониторинг чрез PSS, DSS, приложение за мобилни телефони DMSS и Easy4ip бяха представени от Simon - Инженер Решения за сигурност and Will Kang - Технически съпорт в Dahua. 

Новите продукти, техните качества и предимства, както и нови функционалности с още по-добри ценoви нива бяха представени от  Allen – Продуктов мениджър в Dahua.

При визитата присъстваха Philip Sunan Zhao – Мениджър Стратегически Индустриални проекти и Colin Wang – Директор Международни продажби в Dahua Technology, който връчии официално сертификат за дистрибуция на РАК.

  Dahua       Dahua  

Върни се обратно