banner banner

Проведе се представяне на BI решения за анализ на работата в търговски обекти!

12-06-2019 Проведе се представяне на BI решения за анализ на работата в търговски обекти!

На 06.06.2019г. в магазин Спорт Депо се проведе коктейл-демонстрация за представяне на BI решения за анализ на работата в търговски обекти.

Бяха включени демонстрации от реални обекти на различни работещи системи:

  • Digital Signage - мултимедийни системи за управление на съдържание на цифрови дисплей;
  • Интегрирано решение за видеонаблюдение и POS системи -  решението представлява визуализация на продажбата/касовия бон като текст в реално време във видеото или на запис,  което  е ефективно решение за намаляване на загубите в търговските обекти;
  • Горещи точки (Heat Map) – визуализация на зони с най-силен интерес (трафик, задържане) на клиенти, с различни цветове на няколко нива – червено, оранжево, жълто, зелено и синьо. Като с червено е най-висока честота на струпване на хора, а със синьо е най-ниска;
  • Fish-eye - визуализация на обекта с една камера тип "рибено око";
  • Преброяване на хора (People counting) – функцията преброява влизане и/или излизане в определена зона на изображението, като прави статистика на база ден, месец, половин година и предоставя визуализация с графика, както и експорт на данните.
  • Акцентите бяха насочени основно към реалните ползи от тези системи и как те може да се използват за контрол, анализ, управление и коригиране на дейността в съществуващи и нови търговски обекти.

Всички предлагани системи изискват специфично проектиране, окабеляване, изграждане и поддръжка.

За специфични или по-големи решения, отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде информация, с която да се изпълнят индивидуалните очаквания за всеки един проект.

Свържете се с нас на office@systeh.bg

или на телефон 0897 807 600 ,

както и във всеки един офис в страната:

София, Варна, Пловдив, Бургас

Върни се обратно