banner banner

РАК ООД въвежда на българския пазар мини моторизирана куполна камера

10-06-2011 РАК ООД въвежда на българския пазар мини моторизирана куполна камера

Политика на РАК ООД е да въвежда на българския пазар разнообразието от последни технологии и иновации на лидерите в областта на системите за сигурност.

РАК ООД има удоволствието да представи нов продукт на световния лидер в IP видеонаблюдение AXIS. AXIS Communication е световен пазарен лидер, водейки текущата промяна от аналогово към цифрово видеонаблюдение. ИТ компания, предлагаща решения за мрежово видеонаблюдение за професионални инсталации. Продуктите и решенията на AXIS се фокусират върху охранително наблюдение и отдалечен мониторинг, като се базират на платформи за инновационни и отворени технологии.

Най-новият продукт е моторизирана (PTZ) куполна камера, серия M50, с размер на човешка длан. Камерата има дискретен дизайн и е иделна за наблюдение на магазини, банки, хотели, складове и други вътрешни помещения до 400 кв.м. Серията М5014 е HDTV 720p (1280x720) резолюция, а М5013 е SVGA(800x600), поддържа H.264 и Motion JPEG компресия. Камерите са с вграден микрофон и аудио детекция, които могат да бъдат използвани и за задействане на алармени събития. PoE, вграден слот за micro SD/SDHC карта дава възможност за запис при отпадане на мрежа. Лесна за инсталиране, IP-51 защитеност.

Върни се обратно