banner banner

РАК ООД стартира партньорство с IPS Analytics

24-06-2014 РАК ООД стартира партньорство с IPS Analytics

РАК ООД стартира партньорство с европейския разработчик на специализиран софтуер за IP видеонаблюдение - IPS Analytics, Германия.

Производителя предлага широка функционалност на софтуера с разнообразни интелигентни аналитични функции и решения подходящи за приложения в индустрията, в търговски центрове, в хотели, както и в обществени сгради - училища, болници, затвори, музеи и др.

IPS е стратегически партньор на Axis, който разработва както camera-based приложения за Axis, така и server-based приложения съвместими с Мilestone, Seetec и др.

Интелигентни аналитични функции могат да отговарят на всички изисквания и на специфични задачи, както и да предоставят цялостно завършено решение. Интелигентните функции включват: разпознаване, следене, класификация и идентификация на обекти, поведение  на обекти, места и хора и др.

IPS Intelligent Video Analytics е компания основана през 1965 в Германия и разполага с 25 разработчика на софтуерни приложения. С дългогодишния си опит, компанията гарантира адекватно и своевременно решение на всички специфични запитвания и проекти.

Разгледайте интелигентни видеоаналитични функции

Върни се обратно