banner banner

СЕК отпразнува 20 години на традиционният годишен семинар!

18-10-2018 СЕК отпразнува 20 години на традиционният годишен семинар!

РАК ООД с удоволствие за втори път спонсорира годишната среща на доставчиците на интернет, телевизия и телекомуникационни услуги в България. СЕК отбеляза и своята 20-годишнина от основаването си.

Причината да обръщаме силно внимание на този сектор е, че видеонаблюдението и свързаността са неделими, както и, че все повече доставчици на интернет и телевизия инсталират и поддържат видеосистеми, ползвайки за обучение на техниците си и доставка на стока - РАК ООД на национално ниво. РАК ООД беше първият дистрибутор в България, обърнал внимание и на партньорите от СЕК още през 2015 година.

„Уплътняването на времето на персонала и спестяването на оперативни разходи, както и превръщането им в нов източник на доходи е шанс, който не може да бъде изпуснат. В допълнение, да си доставчик на свързаност, означава, че клиента ти има доверие. Няма нищо по-логично от това, клиентите да ни потърсят и за инсталация и подръжка на слаботокови системи, така или иначе интернет доставката е от нас.“ сподели Иван Иванов от Комнет - Бургас.

„Сдружение за електронни комуникации” винаги е имало и има ясна позиция по основните проблеми на телекомуникационния пазар. Амбицията ни е да съберем гледните точки на бизнеса, държавните и регулаторните органи, партньори и колеги. Заедно търсим отговорите на важните за бъдещето на бранша ни въпроси. Знаем, че обединението е начинът да бъдеш чут, да има кой да отстоява правата ти, на кого да се облегнеш и кой да ти подаде ръка. " - споделят от СЕК. 

Годишната среща на СЕК беше обособена в няколко панела:

  • Преки разговори с представителите на държавните институции – „бизнесът пита – държавата отговаря“;
  • Представяне на идеи и технологични решения за бизнеса;
  • Виждания за развититето и перспективите пред сектора.

РАК ООД представи две нови концепции: „Power Over Coax“- бърз монтаж и бюджетни решения за видеонаблюдение, и „Видеонаблюдението под наем“- нови софтуерни решения и възможности.

За РАК ООД беше удоволствие заедно с Huawei и SAP да бъдат спонсори на събитието.

 

Върни се обратно