banner banner

СисТех е спонсор на BIF - Офисни сгради

08-04-2019 СисТех е спонсор на BIF - Офисни сгради

На 27 Март 2019г. се проведе Годишна конференция "Инвестиции и строителство на офис и корпоративни сгради".

Участниците и гостите имаха възможността да се запознаят с последните тенденции при планирането, проектирането, строителството и управлението на офис сгради от водещите професионалисти, свързани с реализацията на най-мащабните актуални офис проекти у нас.

СисТех България за поредна година беше спонсор на събитието.

Интелигентните решения за сигурност и контрол на офисни и корпоративни сгради са неизменна част от съвременната офис сграда и среда. Интегрираните решения за мониторинг и управление гарантират качество на сигурността и управляват сградата,  осигуряват превенция и адекватни реакции за предвидими и неочаквани събития.

Системите в интегрираното решение може да са видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени системи, паркинг системи, видеодомофонни системи, периметрова охрана, системи за патрул и др, като се визуализират в мониторинг център. Интелигентните решения за сигурност и контрол повишават качеството на работната среда, като оптимизират процесите, анализират и контролират площите, редуцират разходите. Защитават хората и имуществото като ограничават достъп, повишават нивото на сигурност и помагат за адекватна и бърза реакция при непредвидими събития.

За интегрираните решения няма стандарт, те са иновативни и се променят непрекъснато, затова е нужна помощ при проектирането, консултирайте се с професионалистите за да постигнете търсената функционалност.

СисТех като дистрибутор на техника за сигурност и генератор на технологични съвременни решения се включва в самото начало на реализацията на сградите като проектира и  предоставя най-подходящите и технологични решения за сигурност и контрол.

За по-големи обекти, отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде решения, с които да се изпълнят индивидуалните очаквания за всеки един обект.

Свържете се с нас на office@systeh.bg

или на телефон 0897 807 600,

както и във всеки един офис в страната - София, Варна, Пловдив, Бургас.

Върни се обратно