banner banner

„СисТемни и ТехноЛогични 2020“. Източна България

02-09-2020 „СисТемни и ТехноЛогични 2020“.  Източна България

СисТех и партньори в две големи събития на бранша по Българското Черноморие.

 

През месец Юли и Август 2020 превърнахме Варна и Бургас в домакини на най- интересните и комплексни събития за развитие на бизнеса във веригата за предаване на знание и технологии Производител – Дистрибутор - Системен интегратор - Инвеститор. Вече знаем дали можем само за една вечер цял регион да бъде мотивиран, обучен, убеден и подготвен, за да работи два пъти по-добре с най-новите авангардни технологии и решения. Проверихме, дали СисТех България може да предостави най-пълният пакет инструменти за търговски успех на своите партньори. Намерихме начин партньорите на СисТех да са максимално успешни в проектиране/защита/доставка/монтаж/настройка/поддръжка вече и на средни или големи проекти слаботокови системи и решения в строителството. 

  


Потърсихме и намерихме начин заедно да направим съвременните сгради сигурни и безопасни за здравето на всички нас, както и за нашите деца. Уверихме се, че годините заедно са създали доверие, което тепърва ще ни се отплаща. Твърдим, че СисТех е единственият дистрибутор в България, застанал рамо до рамо със своите ежедневни колеги и партньори-системни интегратори в името на екипния успех, защото „Проектираме заедно“! „Гарантирано от СисТех“ пази интереса на инсталатора вече и официално.

 

  


Работим заедно, както се очаква от достойни партньори.

Чака ни още много работа и интересни проекти.

Обещано! Всеки месец, до края на 2020 г. СисТех България ще стартира по една нова продуктова гама в слаботоковите системи и решения.

Върни се обратно