banner banner

Стани партньор на Planet за IP- базирани мрежови продукти и решения

09-07-2015 Стани партньор на Planet за IP- базирани мрежови продукти и решения

Изборът на мрежово оборудване е от изключителна важност за доброто функциониране на IP базираните системи. Затова от началото на тази година РАК ООД добави към портфолиото си мрежово оборудване, като подписа партньорско споразумение с водещия тайвански производител на IP базирани продукти и мрежови решения за индустрията Planet. В качеството си на дистрибутор РАК ООД  предлага само висококачествена техника, която е многократно тествана и внимателно подбрана. Нейни производители са лидерите на пазара за системи за сигурност и мрежово обордване, чиито продукти и решения комбинират всички важни качества – от надеждност и устойчивост до приемлива цена и добро отношение към околната среда.

За Planet

PLANET Technology Corporation е тайванска компания, която е водещ световен производител на IP базирани мрежови продукти за малки и средни предприятия, както и за големи индустриални проекти. Продуктите са с високо качество и разумна цена. PLANET разработва и произвежда иновативни IP решения, които разгръщат големите възможности на мрежовите технологии.


Традиция в иновациите

PLANET е създадена през 1993 г. от група компютърни инженери, работили преди това във Wang Laboratories. Благодарение на натрупания си опит в проектирането, производството и проучването на световния компютърен пазар и заедно с научните си знания, те решават да дадат всичко от себе си PLANET да се превърне в световен доставчик на мрежови решения в сферите на търговията, образованието, финансите, здравеопазването. През септември 2003 г.  PLANET официално листва свои акции на Тайванската стокова борса, с което си осигурява силен финансов резерв за ръст и производство. Продуктите на компанията традиционно са разпознати като носител на нови технологии, с висока производителност и като последно поколение устройства.

 

Продукти & Технология 

Днес PLANET покрива напълно нуждите на пазара на мрежови решения. Всички технoлогии и продукти се разработват на базата на концепцията Activating IP Power за да доставят енергоспестяващи решения и устройства, които са лесни за инсталация, с висока производителност и ниска цена.


На българския пазар, официалният дистрибутор на PLANET , РАК ООД предлага на склад мрежовото обoрудване на PLANET в следните категории продукти:

 • PoE Unmanaged Ethernet Switches;
 • PoE Managed Ethernet Switches;
 • Industrial Ethernet Solution;
 • Wireless Solution;
 • SOHO Switches / Powerline Adapters / PoE Injectors;

Команията разширява партьорската си мрежа в страната.  Ако сте ИТ компания и желаете да станете партньор на РАК за продуктите и решенията на Planet, попълнете регистрационната форма на сайта в секция „Партньори“. 

Какви са ползите за Вас като партньор на РАК ООД:

 • Получавате възможност за растеж на Вашия бизнес - професионално обслужване и дългосрочни партньорски взаимоотношения за проектиране на индивидуални решения за Вашите клиенти;
 • Неограничен достъп до скрита допълнителна информация като партньор на РАК за продуктите и решенията - упътвания, техническа информация, сертификати, софтуер и др.
 • Маркетингова подкрепа -  презентации, брошури, полезна информация за продажба и др.
 • Повишаване на занията и уменията на Вашия екип чрез техническите обучения и семинари, сертифициране, помощни материали и др.
 • Търговска подкрепа – тестово оборудване, съдействие във всеки един момент от Вашия проект, инсталация, монтаж, пуск и др.
 • Лоялност и коректност, конкурентни цени, дългосрочни взаимоотношения с партньор с изградена мрежа за взаимопомощ, технологична и професионална подкрепа за Вашия успех.

За повече информация относно мрежовото оборудване на Planet и формата за „Стани партньор на Planet” кликнете тук >>

Можете да заявите и демонстрация на мрежовите решения на Planet в офисите на РАК ООД в цялата страна, като позвъните на  0897 807 600 или изратите е-мейл на office@rak.bg.

Върни се обратно