banner banner

SysTeh представя пълнa гамa комуникационни шкафове и аксесоари “Security Professionals”

31-03-2020 SysTeh представя пълнa гамa комуникационни шкафове и аксесоари “Security Professionals”

Security Professionals е гама 10” и 19” комуникационни шкафове за вътрешен и външен монтаж, заедно с пълна гама аксесоари и дизайн отговарящ на всички съвременни изисквания в бранша. Иновациите в дизайна и модулността дават възможност за лесно конфигуриране, според специфичните нужди на клиента.

Сървърните шкафове предлагат почти неограничени вариации в стандартизираните размери: 12U – 46U при широчина 600мм и 800мм и дълбочнина 1000 мм. Гъвкавият дизайн поволява конфигуриране с 12 модела странични врати и 4 модела предни врати с перфорация 63% и 80%. Това позволява ненадминато удобство при обслужване. Вентилаторните модули могат да бъдат монтирани както на тавана, така и на пода при специализираните модели. В конфигурации с до 6 вентилатора на модул изпълнен с аналогови или цифрови термостати шкафът предлага безпрецедентно охлаждане на чувствителната и скъпа сървърна техника. Специалният дизайн на входовете и изходите за кабели осигурява защита от прах и частици.

Стабилната конструкция на сървърните шкафове обезпечава безпроблемно натоварване с до 2000 кг оборудване.

Security Professionals гамата шкафове съдържа и специализирани решения за сървърни клетки тип „студен коридор“ или „топъл коридор“, акумулаторни системи, видеонаблюдение по стълбове, оптична свързаност, както и водо и прахо защитени външни шкафове.

Гамата стандартни размери и аксесоари вече е на склад в България.


За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или на: 

office@systeh.bg, www.b2b.systeh.bg, телефон 0897 807 600, както и в офисите ни в страната- СофияВарнаПловдивБургас.

 

Върни се обратно