banner banner

SysTeh присъства на Webit 2019 в София!

20-05-2019 SysTeh присъства на Webit 2019 в София!

И тази година в България се проведе събитието Webit Festival с над 15 тематични конференции и изложение, на което над 15 000 посетители от над 120 държави правят бизнес и сверяват часовниците си с последните технологии и бъдещето на индустриите.

SysTeh присъства и през двата дни 14 и 15 май, където бъдещето на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект бяха дискутирани от едни от най-големите умове на света в рамките на 15 събития под покрива на Webit в и пред НДК.

На 15 май се проведе и

Годишна среща 2019 на Националния регистър за Ново строителство и Реконструкции.

Бяха представени класации на инвеститори, проектанти и строители, които са завършили най-големите обекти в България за предходната година. Представени бяха доклади за актуалното състояние на пазара за цялата страна, като акцента бе, че за първата четвърт от 2019г., високото строителство в цялата страна бележи ръст. В дискусионният панел, участниците изразиха оптимизъм за развитието на пазара.

Върни се обратно