banner banner

Цялостни решения за мобилно видеонаблюдение от Dahua

18-11-2015 Цялостни решения за мобилно видеонаблюдение от Dahua
RAK стартира продажбите на бюджетни решения за мобилно видеонаблюдение от Dahua.
Системите са с широка гама приложения за видеозапис и контрол по време на движение в градска и извънградска среда за автобуси, камиони, линейки, полицейски автомобили, училищен транспорт, фирмени автомобили и други МПС.

Цялостните решения за мобилно видеонаблюдение от Dahua включват пълно продуктово портфолио - от камерите и 3G/LTE записващите устройства, до софтуер/хардуер за контрол и мониторинг в реално време.

Към всеки комплект за мобилно видеонаблюдение може да се интегрира/включи и система за сигурност, локален монитор на място, микрофон и паник бутон за своевременна реакция при инцидент. Интелигентният мрежов видео рекордер е оборудван с автоматична система „антивандализъм“, която изпраща GPS кординати, дата и час за събитието посредством 3G/4G преносна мрежа.

Решението за сигурност в превозни средства осигурява по-безопасно транспортиране, намалява непредвидимите разходи от нехайство и злоупотреби, както и други имуществени вреди. Също така, системата спомага за по-бърза и точна реакция при инцидент. Анализа на записи след регистрация на определено събитие гарантира обективна и ясна преценка на ситуациите на база доказателствен материал.
За повече информация относно мобилното видеонаблюдение на Dahua Technology посетете Решения за превозни средства >>
Върни се обратно