banner banner

TVT Digital в партньорство с Milestone

13-08-2014 TVT Digital в партньорство с Milestone

На 5 Август TVT Digital Technology обяви партньорството си с Milestone — световният лидер за софтуер с отворена платформа за  IP видеонаблюдениие и мениджмънт. Новината се допълни с факта, че вече всички IP камери на TVT Digital са интегрирани в  Milestone’s Xprotect VMS.

TVT Digital има завършена серия  IP камери с резолюции 8MP, 3MP, 2MP,1.3MP и 1MP, както и групирани според корпус, решение, обектив, разстояние на светене на ИЧ диоди и др.

Всички IP продукти на TVT Digital се дистрибутират в световен мащаб и се използват в проекти за транспорт, банки, болници, училища, търговски обекти и много други.

За успеха на един сериозен проект, ключово важни са функционалността и стабилността на цялата система, както и възможностите за успешна интеграция на софтуер и хардуер. Имайки това предвид TVT Digital активно развива своите IP продукти базирани на ONVIF като произвежда всички свои мрежови камери съвместими с най-популярните и използвани софтуери за видеомониторинг и управление.

„Интеграцията на всички IP камери в  Milestone VMS е важна стъпка за нас към предоставянето на цялостно универсално решение, което помага на нашите клиенти да разширят своите проекти и пазар глобално.” - казва Г-н Лу, продуктов мениджър в TVT Digital. Двете компании смятат, че работещата вече интеграция ще помогне за развиване на повече възможности за клиентите им, както и за успеха на двете търговски марки.

IP камерите на TVT Digital вече са интегрирани и в NUUO, QNAP, AVER, GVD.

Актуална информация за интеграциите на производителя може да намерите винаги на http://en.tvt.net.cn/product.aspx?TypeId=182

Върни се обратно