banner banner

Бюджетни решения за управление на достъп и работно време с TRAcK ACCESS

24-11-2015 Бюджетни решения за управление на достъп и работно време с TRAcK ACCESS

Водени от реалната пазарна среда и желанието за предоставяне на авангардни цялостни решения за сигурност,  считано от 24 Ноември 2015 година РАК ООД стартира дистрибуцията на нова пълна бюджетна гама решения за управление на достъпа и работното време TRAcK ACCESS.

Решението е резултат на партньорството между РАК ООД и ЕН ЕР ДЖИ СОФТ ЕООД. Търговската марка е собственост на РАК ООД и ще се дистрибутира само B2B, а софтуера и контролерите са специална разработка на ЕН ЕР ДЖИ СОФТ ЕООД за конкретната продуктова гама.

Хардуера се базира на разумно разнообразие от четци- вътрешни и външни, както и интелигентни контролери с висока степен на интеграция. Всички хардуерни модули са с изпитано качество и надеждност в годините. Вграждането на контролерите може да се реализира в ПВЦ кутия за DIN шина или метална SD кутия, което дава гъвкавост при проектирането и монтажа.

Софтуера се базира на решение сървър-клиент с допълнително лицензиране на модули за: допълнителни контролери, допълнителни потребители на софтуера, пълен набор справки работно време. Допълването на нови модули ще е периодично с допълнителни функции и възможности, съобразени с българския пазар и актуално трудово законодателство.

Основни преимущества на TRAcK ACCESS са:

-изцяло LAN базирана архитектура и комуникация

-лесни монтаж и настройка

-бързо лицензиране

-стабилно софтуерно ядро

-интуитивен и лесен за ползване интерфейс

-цветова интелигентност на визуализацията

-структурирана и лесна работна среда за потребителите

-автоматизация на процесите

-силно конкурентни цени

- видеоверификация

- автоматично изпращане на готови справки + форма 19 и форма 76.

Системните решения за управление на достъпа и работното време TRAcK ACCESS могат да се предлагат както за малки офиси, така и за големи сгради с до 255 врати.

Цифровите входове и изходи на интелигентните контролери предполагат използването им и за хардуерна интеграция със СОТ системи, IP камери, NVR, DVR, ПИС. Аналоговите входове на контролерите дават възможност за следене на температури в определени точки на обектите и последваща визуализация на енергийната ефективност на офиси, индустриални помещения и сгради.

Продуктовата гама TRAcK ACCESS е на разположение за демонстрации и продажби във всички офиси на РАК ООД в страната.

Върни се обратно