banner banner

Специализирани решения за индустрията05-10-2018

Специализирани решения за индустрията

Специализираните решения за индустрията на Dahua включват много специфични продукти, подходящи за екстремни и индустриални условия. За много от различните типове индустирални обекти е нужно специално проектиране и използване на специализирани и специфични продукти. Dahua предлага широк спектър от индустриални продукти с различни предимства и функционалности в различни серии:

 

Anti-Corrosion - изработени са от специална нераждаема стомана и имат степен на влагозащитеност и вандало устойчивост IP68/IP67.   Използват се в силно корозивни среди като пристанища, корабостроителници, химични заводи, зони с повишена влажност в производството и др. 


Explosion-proof - изработени са в корпус от подсилена нераждаема стомана и имат степен на влагозащитеност и вандало устойчивост IP68. Използват се в критични инфраструктури като електроцентрали, нефтени платформи, химични заводи, зони с висока взривоопасност и др.

 

Industry Drone - професионални дронове за специализирани цели като интелигентен обход, обследване и мониторинг на критични инфраструктури и ситуации. Приложение намират при електроцентрали, нефтени платформи, химични заводи, спасителни акции, масови мероприятия и др. Използват се при трудно достъпни места и при нужда от своевременна реакция.

 

Emergency Video Phone Terminals - системи за аварийно аудио-видео повикване.  Централизирана система за мониторинг и управление, състояща се от треминал за повикване, опция за видеонаблюдение на локацията, сървър и мониторинг платформа. Подходяща за отдалечени зони - пътища, строителни площадки, индустирални зони, фабрики и други обекти извън гъсто населени райони.


Off-Grid Security - самостоятелна система с автономно захранване, подходяща за трудно достъпни места или такива отдалечени от електропреносна мрежа. Решението се състои от соларни панели със захранващ блок и акумулатор, модул за безжичен пренос на информацията и система за видеонаблюдение и запис.

 

И не на последно място Термалните камери - техните предимства, функционалности и приложения може да разгледате тук