banner banner

Система за медийни публикации на цифрови дисплеи15-10-2018

Система за медийни публикации на цифрови дисплеи
Digital Signage by Dahua e система за медийни публикации на цифрови дисплеи за визуализация на цифрови изображения, видео, аудио, уеб страници, данни за времето, менюта на ресторанти, текстове или каквото е необходимо. Системата позволява управление на множество устройства в различни режими, помещения, задаване на различни програми по часове, плейлисти, редактиране на програми и публикуване през единен мениджмънт софтуер.
 
Управлението е тип сървър-клиент, което позволява свързаността на различни локации и обекти, като при загуба на свързаност помежду им устройствата работят самостоятелно спрямо предварително зададените им програми. Системата се отличава с лесно и интуитивно управление през софтуера на съдържание, яркост, памет, звук, текстови съобщения, времеви график, както и публикуване на съдържание от Microsoft Office документи, с достъп от  всяка точка. Мониторите са с операционна система Android, разполагат с Wi-fi модул и голям хоризонтален и вертикален зрителен ъгъл 178⁰. Допълнителна функция е самостоятелния мониторинг на системата за свързаността на софтуера с устройствата.
 
В допълнение Dahua предлага и професионални LED видео стени с различни бързо сглобяващи се модули, за решения с големи размери, форми и извити екрани. Те са подходящи и могат да бъдат използвани в обществени сгради или пространства, транспортни системи, музеи, стадиони, магазини, хотели, ресторанти и корпоративни сгради и др.

Галерия