banner banner

Професионален софтуер за мониторинг и запис DSS Pro VMS22-08-2018

Професионален софтуер за мониторинг и запис DSS Pro VMS

DSS Pro е професионален софтуер за мониторинг и запис базиран на Windows VMS (Video Management System), използвайки усъвършенстван модулен дизайн с архитектура на клиентски сървър (C / S). DSS Pro е гъвкав, мащабируем, надежден и мощен централизиран софтуер за управление.Той позволява гъвкавото внедряване на няколко модула, за да отговори на нуждите на клиентите.

  • Подобрен дизайн, лесен за експлоатация, лесен достъп през

 DSS Control Client,

DSS Web Client,

DSS Mobile

  • Отворена платформа за интеграция

ONVIF,

DSS SDK Windows,

IOS, Android

  • Лесно разширение - възможност за хардуерни разширения, лесно обновяване и увеличаване на капацитета. Интегрирани aлармени системи, POS, лицево разпознаване и ITC за специални приложения за сигурност.

  • Висока надеждност - Hot standby режим на готовност, който гарантира надеждността на системата за критични ситуации. Когато се установи ненормално поведение, веднага автоматично ще се рестартира сървъра, за да осигури стабилност на услугата.

  • Високо качество - включен софтуерен ъпдейт и персонализирани решения, за да се гарантира качеството и производителността.

  • Универсално приложение - може да се използва в много индустрии - като търговия на дребно, банкиране, транспорт и Safe City с използването на добавките си (Add-ons). Те са отделни софтуерни компоненти, инсталирани над съществуващите системи за видеонаблюдение на DSS, осигуряващи на потребителите изключително мощни функционалности.

  • Бизнес анализ - интелигентните анализи спомагат за управление на търговски площи, за да се подобри удовлетвореността на клиентите, да се осигури сигурна среда за пазаруване и да се оформят по-добре зони и потребителските маршрути за разрастване на бизнеса.

  • LPR функция - автоматично разпознаване на регистрационнни табели (ANPR), заснемане на изображения на превозни средства, управление на списък с превозни средства и др. Има широко приложение в областта на паркирането и управлението на трафика.

  • Face recognition - Разпознаването на лица е от полза за мониторинг на входове и изходи на гари, метростанции, летищни терминали, търговски сгради, морски пристанища, училища, заводи, офиси и др.

Професионален софтуер за мониторинг и запис DSS Pro VMS, това е бъдещето! Dahua Technology осигурява Сигурно общество и Интелигентно бъдеще!

Посетете продуктовия ни сайт b2b.rak.bg за подробна информация за техника с марка Dahua.

За повече информация или допълнителни въпроси ни пишете на office@rak.bg

Брошури

Галерия