banner banner

SysTeh представя пълна гама UPS решения. nJoy – нов бранд, нови бизнес възможности. На склад!

21-04-2022 SysTeh представя пълна гама UPS решения. nJoy – нов бранд, нови бизнес възможности. На склад!

SysTeh вече е официален дистрибутор на nJoy за България. Поставихме началото на успешно партньорство и направихме първата стъпка за стратегическото развитие на брандa в България.

Благодарение на своя богат опит и на силния си екип от професионалисти, nJoy проектира, произвежда и продава UPS устройства и захранвания вече двадесет години. През последното десетилетие марката е разработила повече от 250 различни модела продукти, от които активни в момента са 150 модела в consumer, commercial и industrial сегменти.

nJoy е с фокус върху UPS устройствата и PC захранванията, като поддържа и допълнителна продуктова линия от батерии в раздела за аксесоари за UPS и кутии за поддръжка на PSU бизнеса.

 

С подписаните договори от 2022 г. продуктите на nJoy вече присъстват в 15 различни държави, сред които България, Италия, Унгария, Сърбия, Македония, Русия, Гърция, Чехия, Армения, Украйна, Косово, Тунис, Ливан и Румъния.

„Ние сме уверени в партньорството със SysTeh, както и в тяхната способност и ноу-хау да популяризират продуктите на nJoy на българския пазар. Това партньорство също така определя количествено усилията на нашата компания да създаде световно призната марка и допълнително ни мотивира да продължим стратегията си за териториално разширяване. SysTeh разполага с ценни хора и заедно ще отделим всички необходими ресурси, за да повишим познаваемостта на марката nJoy на българския пазар. SysTeh ни даде своето доверие и ние им благодарим за това.“

– Адориан Деметра, генерален мениджър на nJoy.

njoy

За поръчки и изготвяне на индивидуални оферти за UPS-и и батерии nJoy се свържете с екипа на СисТех на имейл office@systeh.bg и на телефон: 0897 807 600 или потърсете нашите експерти в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас.

За повече информация относно наличните продукти посетете сайта https://b2b.systeh.bg/bg/njoy/.

Разгледайте всички брошури на бранда качени на платформата SysTeh Virtual.

Научете повече за nJoy тук.

 

Следете страницата ни в Linkedin или се абонирайте за нашия бюлетин с най-новите решения, текущи промоции и оферти.

150 модела в consumer, commercial и industrial сегментите.

Върни се обратно