banner banner

Ajax Systems – новата гама продукти и системи за сигурност, предлагана от SysTeh

12-05-2022 Ajax Systems – новата гама продукти и системи за сигурност, предлагана от SysTeh

Основана през 2011 година, Ajax Systems успешно се предлага в над 120 страни, а над 1 000 000 обекта в цял свят имат инсталирани системи за сигурност на бранда. Непрекъснато развиващите се устройства дават надеждна защита от крадци, пожари или течове, които могат да причинят реална вреда на имущество и хора.

  • Възпиране на крадци
  • Детекция на огън
  • Откриване на наводнения
  • Управление на уреди /автоматизация и смарт системи за дома/
  • Интеграция с видеокамери

Ajax Systems е високотехнологична компания, създаваща решения, които стоят на върха на технологиите и науката. Веднъж усъвършенствани, тези иновации биват вложени в произвежданите от компанията устройства. Системите за сигурност работят в най-екстремни условия, а удобният им и мощен софтуер прави сложната система лесна за управление.

Функционалността на решението може лесно да се разшири с детектори за влизане с взлом, за пожар и наводнение, както и с интелигентни релета за дистанционно управление на електрически уреди. Имате възможност да закупите и да добавите  допълнителни устройства от вече съществуваща система за сигурност.

Детекторите могат да бъдат добавени само с няколко докосвания в мобилното приложение. Известяването става за милисекунди, след като детекторът отчете нарушение. Сами избирате и посочвате предпочитанията си за уведомяване в мобилното приложение.

Поверителността от събирането на данни е гарантирана. Постъпващата информация е  криптирана на няколко сървъра в Европа. Данните влизат в сървъра чрез криптиран канал и не могат да бъдат използвани без разрешение от потребителя.

 

Повече за бранда научете тук: https://bit.ly/3FGWrbG

Разгледайте каталога тук: https://bit.ly/3FAztTr

Пазарувай online тук: https://bit.ly/3su8zaz

 

За повече информация се свържете с нас на office@systeh.bg, или на телефон 0897 807 600, както и в офисите ни в София,  ВарнаПловдивБургас.

 

Следете страницата ни в  Linkedin или се абонирайте за нашия  бюлетин с най-новите решения, текущи промоции и оферти.

Върни се обратно