banner banner

Радарите са най-сигурното решение за защита на периметър и големи пространства

27-05-2021 Радарите са най-сигурното решение за защита на периметър и големи пространства

Охрана на жилищен комплекс, парк, паркинг, открит склад, индустриални площи с радарна система. Звучи необичайно, но това е тенденцията в изграждането на системи за сигурност и мониторинг в последната една година.

Този нов подход в системите за охрана се базира на лесно и бързо изграждане, едноточково разположение с минимум строителни работи, авангардно и икономично решение, сигурна и интегрирана архитектура. 

Радарите на Dahua Technology са с изключителна точност до 99,5% на реални събития и нарушения, като са предпочитано решение за автоматизирана и интегрирана охрана. Силен аргумент за избора на тези решения е, че фалшивите алармени събития са около 0,5% от всички задействия. Новите модели не отчитат естествените промени в околната среда – сняг, дъжд, мъгла, преминаване на животни, прелитане на птици и не генерират фалшиви събития. Постижение при новите модели е, че притежавайки интелигентен алгоритъм, с изключителна точност класифицират хора и превозни средства.

От Март 2021 г. SysTeh разполага с точно тази нова генерация радари за периметрова охрана и контрол на Dahua Technology. Вече може бързо и естетично да се изгради серизона система за защита на периметър или големи пространства с цел да не се допускат нарушители, като се прилагат адекватно поредица от мерки за сигурност, като мониторинг, алармени нотификации и звукови предупреждения „на място“.

Прочетете цялата статия тук: https://bit.ly/2THgvXD

Върни се обратно