banner banner

Серия UPS – и Renton на nJoy с – 10% допълнителна отстъпка до 31 август

01-08-2022 Серия UPS – и Renton на nJoy с – 10% допълнителна отстъпка до 31 август

Потребителите, работещи от вкъщи, днес са изправени пред повече предизвикателства, породени от необходимостта от стабилно електроподаване.

SysTeh представя Renton 650 и Renton 650 USB от line-interactive UPS серията на nJoy. Тази серия е проектирана основно за защита на домашни електроуреди с ниска консумация от аномалии в мрежовото напрежение. Базирани на ефективната линейно-интерактивна технология и с компактен дизайн, двата модела UPS-и са подходящи за широка упротеба. Препоръчваме серията Renton за компютри, монитори, рутери/модеми, външни устройства за съхранение, игрови конзоли и друга скъпа електротехника. Може да се използва и за удължаване на времето на автономната работа на СОТ, DVR и CCTV устройства в жилищни сгради.

За максимална защита срещу аномалии в захранването можете да използвате тритете Schuko UPS контакта за резервирано захранване от батерията и защита от пренапрежение.

Серията е оборудвана с автоматичен регулатор на напрежението, който елиминира проблеми, причинени от аномалии в захранването. Освен това предпазва от пикови пренапрежения, които представляват заплаха за над 80% от електронното оборудване.

Допълнителна функционалност е автоматичното възстановяване на захранването на свързаните към Renton устройства след възстановяване на захранването от мрежата.

Renton 650 USB е снабден и с допълнителен USB порт за зареждане и захранване на повече мобилни устройства по време на прекъснато електроподаване (смартфони, таблети, преносими конзоли за игри и др.).

nJoy е с голям фокус върху UPS и захранващите устройства с допълваща продуктова линия от батерии в секцията с аксесоари за UPS, както и кутии за персонални компютри като допълнение на бизнеса със захранващи устройства.

Продуктите на nJoy UPS и гамата батерии вече се предлагат на българския пазар от СисТех България ООД.

Възплозвайте се от промоционалната оферта с -10% допълнителна отстъпка от 01.08 до 31.08.2022 г.

За повече информация се свържете с вашия търговец или поръчайте онлайн на b2b.systeh.bg

Върни се обратно