banner banner

СисТех България с още предложения за професионалистите в системите за сигурност и Структурните Кабелни Системи

03-11-2021 СисТех България с още предложения за професионалистите в системите за сигурност и Структурните Кабелни Системи

Светът се промени много в последните две години – коронавирусът наложи дистанционната форма на работа и обучение, а нашият дом се превърна в мултиплекс. Срещите вече са предимно виртуални, пренасящи видео и аудио съдържание за голям брой участници.

Развитието на съвременните технологии и силният ръст в продажбите на устройства за умни сгради и умен дом са резултатите от тенденцията все повече хора да поставят в домовете си смарт устройства с интернет свързаност. Драстично се увеличи стриймингът на 4К и 8К видео съдържание при видеоплатформите и IP телевизията. Всичко това подчерта необходимостта от бърза и надеждна сградна структурна кабелна система с висока скорост и дългогодишна гаранция, която да обезпечи работата и с променящите се технологии далеч напред във времето.   

В съвременните сгради Ethernet комуникацията се превърна в стандарт не само за интернет свързаността, но е използвана и от множество допълнителни подсистеми като телефония, видеонаблюдение, домофонни системи и др. Така мрежовата свързаност агрегира в себе си...всичко!

 

Прочети цялата статия тук: https://bit.ly/3CJetHF

Върни се обратно