banner banner

СКС решенията на NIKOMAX вече са с ETL сертификат! Добавена стойност на всеки м2

13-01-2022 СКС решенията на NIKOMAX вече са с ETL сертификат! Добавена стойност на всеки м2

СисТех България е официалният дистрибутор на марката, отличена със световния знак за качество и безопасност. ETL или Electrical Testing Laboratories са основани в Северна Америка през 1896 г. от известния американски изобретател Томас Едисън. Изключително, нали? Век по-късно, през 1996 г., тези лаборатории са купени от голяма инвеститорска фирма и преименувани на Intertek.

В наши дни Intertek Laboratories са приобщени от правителствата на Северна Америка и Канада като тестови лаборатории и предоставят голям набор от услуги по тестове за безопасност и сертифициране в световен мащаб.

Сертифициращата програма Intertek ETL е проектирана да доказва, че продуктите са тествани и сертифицирани, но също така помага на дистрибуторите да представят продуктите на пазара много по-бързо от всякога.

ETL маркировката сама по себе си се е превърнала в знак за качество и безопасност по целия свят. С други думи, ако видите ETL маркировка върху продукт, то бъдете сигурни, че този продукт отговаря на всички възможни изисквания за безопасност.

Вижте тук кои продукти на NIKOMAX имат ETL сертификат.

Върни се обратно