banner banner

SysTeh представя индустриален UPS Ranger на nJoy

20-07-2023 SysTeh представя индустриален UPS Ranger на nJoy

  Серията трифазни UPS-и Ranger е проектирана да пасва на бизнес сгради, индустриални и технически автоматизирани производства, като се характеризира с надеждност на работата. Ranger обхваща широка гама от продукти - от лесни за смяна (от обслужващия персонал) захранващи блокове, до батерийни шкафове, проектирани да осигурят мащабируемо и надеждно захранване, всичките базирани на най-новите технологии и индустриални стандарти. Гамата предлага широк набор от мощности (30K-180KW), много опции за технически възможности и лесна поддръжка, и се доставя без батерии за лесно персонализиране на решението.

  UPS модулът разполага със захранващи модули, LCD екран, различни превключватели, клемно окабеляване, и всичко това по лесен за достигане начин, с достъп отпред. Агрегатите от 120-180KW са конструирани със заграждение, подобно на клетка с входна врата, която може да се заключи с ключалка. Цялата важна информация, относно работата на UPS-а, се показва на голям 7" сензорен LCD екран. Това позволява както наблюдение, така и управление на устройството на място.

  Oнлайн UPS с двойно преобразуване, Ranger осигурява почти идеална електрическа производителност. Има висока енергийна ефективност от 98,5% (в ECO режим), което пряко влияе върху разходите за енергия. Прекъсването на критичните операции, особено в индустриална среда, може да бъде много скъпо. За да се избегне ненужен престой, когато възникне технически проблем, UPS-ът ще превключи автоматично в режим на байпас и ремонтът може да се извърши бързо - чрез премахване на засегнатия захранващ блок и незабавното включване на друг.

               

  Гамата поддържа паралелна инсталация на до 4 UPS-а за мащабиране на общия мощностен капацитет (например 180kW*4=720kW). Мащабирането може да бъде направено и за резервиране, за да се избегне дългото междинно време за ремонт (например 180kW*2 модула с мощност + 180kW резервен модул). Има 6 опции за външни батерийни шкафове, които могат да побират различни видове батерии, предлагайки компактно енергийно решение за до 4000Ah към всяка инсталирана част. Ranger може да промени своя протокол за зареждане, за да издържи използването на множество типове батерии и външни шкафове. Токът на зареждане може да се настрои от LCD дисплея, според капацитета на инсталираната батерия (1A-18A за Ranger 30-60KT, 2A-36A за Ranger 120KT и 3A-54A за Ranger 180KT), като по този начин зареждането да пасне на типа на батериите и оптималното им време за зареждане.

  Серията е внедрила специфични технически характеристики, които ще защитят и запазят живота на батерийната система. Тези функции включват компенсация на температурата на батерията, защита срещу дълбоко разреждане и ограничаване на времето за използване на батерията.

  След закупуване на UPS система от серията Ranger са достъпни допълнителни услуги като инсталиране, поддръжка и ремонт на място. Може да бъде закупена удължена гаранция, от 1 до 3 години в повече, като допълнение към стандартната.

 

  За повече информация за конкретни решения и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Върни се обратно