banner banner

6 666 666 VA продажби на NJOY в България

12-06-2024 6 666 666 VA продажби на NJOY в България

В последните две години новините и прогнозите за нестабилна и претоварена енергийна мрежа и преносна среда допълнително спомогнаха развитието на пазара на UPS решения, което доведе до увеличаване на търсенето на качествени и рентабилни решения. Именно в началото на този период, СисТех България и NJOY подписахме договор за дистрибуция и старт на продажби.

Сега, в началото на лятото на 2024, СисТех България и NJOY празнуваме успеха и стабилния ръст на продажбите на UPS решения и батерии в България.

NJOY вече е добре разпознат производител благодарение на качеството, широкото продуктово портфолио и гъвкав подход към пазара. Още от самото начало на дистрибуция в България системните интегратори веднага разпознаха коректността и разбирането на производителя за нашия пазар като силни и уникални страни, гарантиращи максимално успеха на продажбата, доставката, инсталацията и монтажа.

Днес най-продаваните модели в SOHO сегмента традиционно са KEEN и ECHO-PRO гамите. Индустриалните UPS решения – GARUN и RANGER от средата на 2023 година показват значителен ръст в продажбите благодарение на ясната и точна политика за работа с големите системни интегратори. От началото на 2024 г. наблюдаваме и сериозен интерес към RACK MOUNTABLE гамата на NJOY – ASTER.

Ето така достигнахме заедно до 6 666 666 VA – доставени и работещи в момента, само чрез системни интегратори в България.

Пълната гама NJOY UPS решения, батерии и соларни инвертори ще откриете във всеки регионален офис на СисТех България в  в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново, както и онлайн

 

СисТех България продължава да въвежда на пазара в България нови и тествани решения и марки.

Върни се обратно