banner banner

Full-color 2.0 – ново 2022 поколение пълноцветна технология

03-11-2021 Full-color 2.0 – ново 2022 поколение пълноцветна технология

Всички водещи световни компании за интелигентн IoT решения отдавна работят по технология за видеонаблюдение с цветове при слаба или почти никаква светлина. В резултат на усилена разработка и прилагане на множество иновации Dahua пусна на пазара технологията Full-color 2.0, която гарантира отлично качество на видеото дори при тъмнина.

Специалистите ще оценят новото поколение Full-color 2.0, което вече е оборудвано с два сензора и оптимизация на софтуера, което му позволява да извежда висококачествени цветни изображения дори когато бялата светлина е изключена, и то без светлинно замърсяване. 4K резолюцията дава възможност за улавяне на ярки цветни детайли през нощта. Камерата предлага функции за оптично увеличение и AI, които помагат да се спестят разходи и да се подобри ефективността на мониторинг и наблюдение в реално време. Това прави технологията Full-color 2.0 подходяща за почти всеки сценарий и приложение.

Пълноцветната серия Full-color 2.0 може да бъде особено ефективна в ситуации и сцени с условия на слаба осветеност като улици, паркове и вили, подземни гаражи, коридори, халета, складове, дейта центрове, тунели и подлези, с цветно видео наблюдение 24/7. Това дава възможност на инвеститорите да получат цветни данни за хора и автомобили в тъмна среда, подобрява ефективността при търсене в записи и осигурява удобство за събиране на доказателства за събития.

 

Прочети повече тук: https://bit.ly/3GJSDGD

Върни се обратно