banner banner

NIKOMAX ъглови пач панели

08-09-2021 NIKOMAX ъглови пач панели

Опитвали ли сте да погледнете проблемите от друг ъгъл? Какво ако включвате кордите под ъгъл в пач панела – това ще промени ли нещо? Да, определено. Пазарът е пълен с решения и да избереш най-правилното е трудно. В търсене на най-добрия подход NIKOMAX предлага ъглов пач панел, който ще пасне перфектно във вашата СКС.

Ъгловият пач панел притежава цялата функционалност, която ви дава стандартният, но има и една допълнителна отличителна функция – възможността да подведете пач кордите директно към вертикалните аранжиращи панели. Какви са основните ползи от това?

Преди всичко това елиминира нуждата от хоризонтални аранжиращи панели и спестява място и средства за шкафа във вашата СКС. Още повече, радиусът на огъване, приложен върху пач кордите, е по-малък и това удължава техния живот. Освен това спестява време за аранжиране на кабелите.

NIKOMAX предлага два типа ъглови пач панели – стандартен (базиран на зареден пач панел с IDC контакти и платка) и модулен (известен още като празен панел или snap-in).

 

Виж повече тук: https://bit.ly/3uRl3JnВърни се обратно