banner banner

nJoy UPS- и от серия Keen с -10% допълнителна отстъпка до 23 юни

23-05-2022 nJoy UPS- и от серия Keen с -10% допълнителна отстъпка до 23 юни

Серия KEEN – The power to control


SysTeh в партньорство с nJoy представя UPS серията Keen, която гарантира максимална ефективност и защита за вашите уреди причинени от аномалии в захранването. Серията UPS- и са подходящи за вашия дом или офис.

Като добро бюджетно решение за общи нужди от резервиране на захранването, серията Keen UPS- и е проектирана с оглед на гъвкавост, като е оборудван с изходи Schuko за защита на голям брой устройства. Гамата UPS- и може да защити не само вашето компютърно оборудване, но и други електронни устройства, като рутери/модеми, монитори, принтери (не лазерни), скенери и др.

Благодарение на автоматичния регулатор на напрежението, Keen UPS-ите елиминират проблемите, генерирани при моменти на ниско или високо напрежение. Също така предпазва от пикове и пренапрежения, които застрашават над 80% от електронното оборудване. За нормалното функциониране на уредите след спад в захранването, Keen серията е оборудвана с функция за автоматично рестартиране на свързаните устройства.

Усъвършенстван алгоритъм на вентилатора за безшумна работа

Ненужният шум е друг аспект на безпокойство. Започвайки с второто поколение UPS- и от серията Keen на nJoy, системата за охлаждане има нов алгоритъм, който помага на UPS-ите да работят по-безшумно.

nJoy представя 5 опции за мощности от UPS серията Keen, като всеки вариант за мощност има вариант с или без  USB порт, всичките 10 модела могат да обслужват малки офиси или домашни потребители. Мощностите варират от 600VA с 2 захранващи контакта до 2000VA с 4 Schuko.

Keen моделите с USB порт имат допълнителни функции за управление и мониторинг през USB порт. Можете ефективно да наблюдавате важни параметри на UPS-а, да програмирате и рестартирате свързаните към него устройства, да деактивирате звуците на алармата и да имате достъп до други опции, като всичко това става чрез софтуера за управление.

nJoy се фокусира върху UPS устройствата и компютърните захранвания с допълнителна продуктова линия от батерии.

Възплозвайте се от промоционалната оферта с -10% допълнителна отстъпка до 23.06.2022 г. или до изчерпване на количествата.
За повече информация се свържете с вашия търговец или поръчайте онлайн на b2b.systeh.bg

Виж повече тук.

 

nJoy се фокусира върху UPS устройствата и компютърните захранвания с допълнителна продуктова линия от батерии.

UPS– ите и батериите nJoy вече се предлагат на българския пазар и могат да бъдат поръчани чрез SysTeh. 
Върни се обратно