banner banner

Нова ценова листа непрекъсваеми токозахранвания от SysTeh

10-09-2023 Нова ценова листа непрекъсваеми токозахранвания от SysTeh

SysTeh издаде обновена ценова листа за непрекъсваеми токозахранвания с марка nJoy.

Новата ценова листа е с конкурентни цени спрямо други неевропейски производители. За ценово ефективни модели нашият екип препоръчва line interactive серия Keen и online модели Echo Pro. Гаранционният срок на consumer и commercial моделите е 3 години. Батериите са с гаранционен срок 1 година за стандартните модели и 2 години за long live серията.

Ценовата листа е обновена с гама соларни инвертори до 10 kW - еднофазови и трифазни. Най-интересният модел е хибридният инвертор Ascet 5k – 5 kW и батериен модул Bastion 5.12 kW/h. Комплексното решение от тези два модела е с ценово предимство пред конкурентните решения и може да бъде добавен пожарогасителен модул. Разбира се, продуктите са обезпечени с безплатен софтуер за мобилни устройства.

Марката може да предложи серия индустриални решения с мощности до 720 kW. За улеснение на своите клиенти, производителят nJoy е поместил на страницата си както подробна документация и сертификати на всички свои продукти, така и достъпен калкулатор за избор на подходящ модел UPS и селектор за съвместими батерии. 

За ценови оферти по конкретни решения и поръчки се свържете с вашия търговец, посетете b2b сайта ни или някой от офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Върни се обратно