banner banner

ПОКАНА

31-05-2014 ПОКАНА

Уважаеми колеги и партньори,

Имам удоволствието да Ви поканя заедно да тестваме пълната гама продукти за сигнално охранителна техника на английската марка ТEXECOM, както и тяхната съвместимост с трансмитерите на M2M и INOVA-BG.

На специално изградените за тази цел табла можете да изпробвате безжичните и жични централи, богата гама датчици, както и да получите от нашия екип идеи за решения за проектиране на системи за сигурност в три ценови нива.

Ще се радвам да ни посетите в обновените ни офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна, за да Ви демонстрираме и как могат да бъдат интегрирани централите на Texecom със софтуерите за мониторинг на Samson, Sims 2, LARS, Power Link, Patriot, Sure Site.

Както знаете, от Юни 2014 година, EN стандартите в България стават задължителни и ние сме горди, че можем да Ви предложим Европейски продукти на силно конкурентни цени, които отговарят на тези стандарти.

Както винаги, и през 2014 г. ние ще продължим политиката си за ненамеса в бизнеса на инсталаторите и да не работим с крайни клиенти.

Очаквам Ви:

Анатоли Жиянски

Върни се обратно