banner banner

PRO AI серия камери за броене на хора с Deep Learning AI алгоритъм

31-03-2020 PRO AI серия камери за броене на хора с Deep Learning AI алгоритъм

Продуктите от серията Dahua Pro AI Series разполагат с най-модерните технологии за изкуствен интелект включително Deep Learning алгоритъм за задълбочен анализ, като осигурява по-голяма гъвкавост и точност при изпълнение на вградените в камерата интелигентни функци. Това дава възможност серията Dahua AI да предложи различни модерни приложения, като класификация на обекти при периметрова охрана, детекция на лица, метаданни, броене на хора, статистика на данните за трафика и др. Пълната гама на Dahua AI Pro Series включва мрежови фиксирани и PTZ камери, мрежови и HD аналогови видеорекордери. За реализиране на различни по мащаб и функционалност решения  продуктовата линия се допълва от съвместими софтуерни CMS платформи за управление и централизране на системите.

Усъвършенстваните алгоритми за изкуствен интелект подобряват значително точността при броенето на хора и значително намаляват фалшивите аларми при периметровата охрана. Изискванията към броя точки за детекция са намалени. Функциите за периметрова охрана включват чертане на индивидуални зони за ограничаване на достъпа за хора и автомобили. Комбинацията от иновативни AI аналитични способности и аларми в реално време на системата или към мобилен клиент намаляват изискванията към ресурсите и увеличават ефективността на системата за наблюдение. Функцията за броене на хора използва усъвършенствана технология за обработка на изображения, която анализира с голяма точност информацията от изображенията. Тази информация се обработва от камерата посредсвом алгоритми за задълбочено анализиране и откриване на хора, като проследява целевите обекти в реално време. Камерата предоставя статистически данни за влизане и излизане на отделни хора с точност на броене до 95%.

 

Функции

В камерите от Dahua Pro AI Серия са използвани хардуерни компоненти от висок клас, които осигуряват необходимото качеството на картината, светлочувствителнсот и динамика  за изпълнение на Deep Learning алгоритмите дори при най-трудни условия:

Starlight Technology

Технологията Starlight Ultra-Low Light, улавя цветни детайли дори при ниска осветеност до 0,002lux и използва набор от оптични функции за балансиране на светлината в цялата сцена, което води до ясни изображения.

Ултра WDR

Стандартна WDR / HDR камера може да осигури динамичен диапазон от 120 dB. Чрез най-новите технологии на Dahua камерите може да се осигури удивителният динамичен диапазон до 140 dB.

 

Потърсете най-ефективното решение на office@systeh.bg или на телефон 0897 807 600, както и в офисите ни в страната - СофияВарнаПловдивБургас.

Върни се обратно