banner banner

Събития SysTeh & Partners 2021

08-08-2021 Събития SysTeh & Partners 2021

И през настоящата година СисТех България не изневери на стила си и отново проведе своите традиционни събития SysTeh & Partners 2021.

Под мотото „Готови ли сте за FinTech?“ компанията посрещна своите клиенти и партньори на атрактивни локации в градовете Пловдив, Бургас, София и Варна.

Страхотна атмосфера, добри партньорства, инструменти за успех, нови възможности, десетки подаръци и голяма доза забавление очакваше гостите на годишните събития на СисТех България.

По време на събитията управляващият директор Анатолий Жиянски сподели ключова информация за новите технологии и трендове, които белязаха последната динамична и променлива година. Той очерта тенденциите в сектора и направи категорична заявка компанията да остане лидер във всички стратегически иновативни инициативи в сектора.  

 

Голямата новина дойде от новия партньор на СисТех България – BNP Pariba, който беше представен официално пред всички гости на събитията. Двете компании съобщиха за партньорството си, обявявайки нова услуга за своите клиенти, която дава безкомпромисни решения за сигурност, безопасност, превенция и контрол за микробизнеса и ритейла в България. Услугата „На изплащане без оскъпяване“ се въвежда за първи път в сектора и предоставя по-високи възможности, по-голям избор, по-високо качество на предлаганите решения.


И през 2021 г. СисТех България защити водещата си позиция в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

Най-доброто от събитието в Пловдив –  https://bit.ly/3sjIVWH

Най-доброто от събитието в Бургас –  https://bit.ly/3yIwdBX

Най-доброто от събитието в София – https://bit.ly/3ec4Tmi

Най-доброто от събитието във Варна – https://bit.ly/3FgJi7R

 

Презентацията от събитията може да ги изгледате в платформата на SysTeh Virtual.

Върни се обратно