banner banner

СисТех е новият дистрибутор на R&M в България

10-03-2020 СисТех е новият дистрибутор на R&M в България

Водещата дистрибуторска компания ще изготвя индивидуални решения за продуктите на световния производител, съобразени със специфичните нужди на клиентите

СисТех e новият официален партньор на R&M Bulgaria, след като в началото на годината бе сключен договор за партньорство между двете компании. Българският дистрибутор ще предлага пълната гама продукти на водещия световен производител. Решенията, базирани на продукти на R&M, ще бъдат изготвяни от високопрофесионалния екип на дистрибутора и ще бъдат съобразени със специфичните индивидуални нужди и изисквания на всеки интегратор.

Швейцарската група Reichle & De-Massari AG (R&M) е световен лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени телекомуникационни мрежи. Компанията предлага разнообразие от оптични компоненти, връзки и продукти с иновативна функционалност и удобство при инсталирането и поддръжката. Съвременните технологии и решения, използвани в дизайна и производството на оптични компоненти и кабели, гарантират висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. С високите стандарти за качество на продуктите, швейцарска прецизност и иновативен дизайн на системите, R&M гарантира безотказна работа в дългосрочен план за своите мрежови решения.

Reichle & De-Massari AG е основана през 1964 г. и е в топ 3 на лидерите в сектора в Европа и Средния изток. Компанията е с лидерски пазарни позиции в над 40 държави. Продуктите й се използват за изграждане на висок клас офисни и индустриални мрежи, центрове за данни и публични мрежи.

В България R&M е представена от търговското дружество R&M Bulgaria и производствената база Райхле и Де-Масари България Пръдакшън – и двете собственост на швейцарската компания. R&M Bulgaria повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения.

За изготвяне на съобразено с вашите нужди решение, свържете се с екипа на СисТех на имейл office@systeh.bg или на телефон 0897 807 600, както и в офисите на компанията в страната - СофияВарнаПловдивБургас.

За повече информация относно продуктите и решенията на R&M посетете www.rdm.com.

Върни се обратно