banner banner

SysTeh представя соларни инвертори nJoy

11-05-2023 SysTeh представя соларни инвертори nJoy

nJoy пуска нова гама соларни инвертори Astris и Ascet, предназначени за малки до средни обекти. Инверторите са монофазни, трифазни и хибридни модели, които могат да работят заедно с батериен модул Bastion WF5K, базиран на LiFePO4 технология.

 

Безтрансформаторна типология

Соларните инвертори nJoy са базирани на типология без трансформатор, която преобразува постояният изходен ток от фотоволтаичните слънчеви панели в променливо 220V AC напрежение на мрежата с енергийна ефективност до 98,4%. Намалявайки разходите и енергийните загуби, Astris и Ascet инвертори имат компактен дизайн и са безшумни. Подходящи са за къщи, вили, училища, малки фабрики, търговски центрове от малки до средни индустриални обекти и частни болници.

 

Висока прецизност с MPPT технология

Благодарение на MPPT технологията, инверторите на nJoy могат да се адаптират автоматично, преследвайки максимална енергийна продуктивност във фотоволтаичната система. Монофазните модели поддържат MPPT тракер с работен диапазон от 50-490V или 70-540V, докато трифазните модели работят в диапазона 160-1000V.

 

Повишен добив в предизвикателни условия

Поддържайки широки диапазони на входно фотоволтаичното напрежение, както и допълнителни слънчеви панели (до 3 стринга), моделите Astris и Ascet предлагат висок капацитет за събиране на енергия и увеличавайки изходната мощност, дори през зимата, както и при условия на частично сенчести места или на места с намалена слънчева светлина.

 

Дистанционно управление

 Инверторите на nJoy идват с мобилна апликация и Cloud базиран софтуер за дистанционна работа и ъпдейти на фърмуера. Необходимата комуникация може да се постигне през смарт устройство, PC, мобилен телефон, таблет и др. свързани с инвертора, чрез Wifi, GPRS, 4G или LAN модул.

 

Контрол на изходната енергия

 Чрез допълване на инверторите на nJoy с токов трансформатор или смарт метър, като и двете опции са достъпни в продуктовата гама, получавате пълен контрол на потока на електроенергия изнесена към мрежата, коригирайки я според вашите специфични потребности.

 

Високо производителен батериен модул за съхранение на енергия

 Серията хибридни инвертори Ascet на nJoy заедно с батерия Bastion WF5K са усъвършенствано решение за слънчева енергия. Bastion WF5K използва A клас LiFePO4 батерийни клетки и може да бъде оборудван с модул за пожарогасене с цел предотвратяване на пожар в системата (предлага се в офертата на nJoy).
Оборудван с BMS и софтуер за управление Bastion WF5K предлага широка гама от функции, които могат да бъдат персонализирани в съответствие с начина на ползване на устройството. С изчислен период на употреба от 6000 цикъла на зареждане и разреждане и възможността на свързване до 15 бр. батерийни модула, Bastion WF5K батериен модул заедно с Ascet хибридния инвертор са перфектен избор за безопасно и ефективно съхранение на слънчевата енергия.  

 

Лесна и сигурна външна инсталация

 С пълен монтажен комплект, който включва техническа документация, аксесоари, стенен монтаж, съединители, винтове и болтове, инверторите nJoy са лесени за инсталиране. Всички модели са готови за външен монтаж, отговарящи на IP65 стандарти за защита и C5 стандарт за антикорозия.

 

10-годишна гаранция

Соларните инвертори Astris и Ascet се предлагат с 10-годишна гаранция, което позволява на nJoy да осигури висококачествени продукти на достъпни цени, като изпълнява обещанието си да улесни прехода към зелена енергия и устойчива околна среда.


Разгледайте наличните модели тук.

 

За повече информация по конкретние решения и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Върни се обратно