banner banner

SysTeh представя безжични бързи и гъвкави решения за интегрирано пожароизвестяване на малки и групирани обекти – Alertifire

01-02-2023 SysTeh представя безжични бързи и гъвкави решения за интегрирано пожароизвестяване на малки и групирани обекти – Alertifire

SysTeh вече e ексклузивен представител на бранда.

След дълго очакване от страна на пазара, брандът Alertifire вече предоставя възможност за безжично пожароизвестително решение при малки и средни обекти/проекти.

Безжичните устройства позволяват много бърз монтаж, настройка и свързване към СОТ, видеонаблюдение, IP камери, видеодомофони с цел алармена нотификация на мобилни устройства.

Бързият и лесен монтаж на пожароизвестителните детектори без необходимост от пробиване и окабеляване прави устройствата на Alertifire изключително подходящо решение за редица обекти – помещения, дадени под наем или за временно ползване; къщи на няколко етажа; котелни помещения с пелетни котли; ваканционни селища с бунгала или каравани; отделни постройки на етажи на близко разстояние; сухи складове с малка и средна площ; малки търговски обекти; кафенета; тавански помещения; сървърни помещения и др.

Силна страна на детекторите Alertifire е не само звуковата сигнализация в алармената зона, а и допълнителното алармиране от всички свързани в безжичната мрежа пожарозивестителни детектори чрез вградената в него сирена. Тази функция практически дава възможност за 100% покритие чрез сигнализация на всеки обект, както едновременно с това води до избягване на недостатъците в използването на външни и вътрешни сирени.

Практически чрез проста I/0 интеграция (свързване) на Alertifire с всяка охранителна СОТ система може да се осъществи предаване на алармен пожарен сигнал към дежурните патрули и към охранителната компания. Решението определено дава добавена стойност и нова възможност в предлагането на по-добри и по-качествени услуги от СОТ компаниите към клиентите.

 

Всяка Alertifire безжична пожароизвестителна система може да включва до 23 автономни димни детектори и безжичен мрежов контролер. Безжичният обхват на Alertifire детекторите в мрежов режим е до 300 м. при открито пространство. Животът на вградената литиево-йонна батерия е до 10 години. Стандартът, който гарантира европейското качество на Alertifire e EN14604:2005/AC2008.

Alertifire продуктите вече са на склад в офисите на SysTeh в България.

За повече информация по конкретние решения, както и нови запитвания в технологичен аспект, както и за поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, на телефон: 0897 807 600 и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Върни се обратно