banner banner

SysTeh представя PoE комутатор с интелигентно Cloud управление

29-05-2023 SysTeh представя PoE комутатор с интелигентно Cloud управление

G3310P-8-150W - PoE комутаторът е с интелигентено Cloud управление, проектиран от IP-COM. Притежава 8 гигабитови PoE порта и 2 SFP порта, поддържа стандартите IEEE 802. 3af/at и може интелигентно да идентифицира свързаните устройства. Максималната изходна мощност на един порт е 30W, а мощността на целия комутатор е 150W. Поддържа IMS Cloud, уеб потребителски интерфейс и управление на IP-COM IMS приложение, което прави поддръжката на мрежата по-ефективна, разходите след продажба по-ниски, а управлението и конфигурацията по-лесни. Той е идеален избор за видеонаблюдение и безжична мрежа в такива сценарии, като малки и средни предприятия, хотели, училища и паркове.

Отдалечен достъп за мониторинг и конфигурация

С едно докосване, може автоматично да добавите, конфигурирате и включите устройство онлайн, позволявайки ви да проверявате състоянието на устройството по всяко време и навсякъде.

IMS облачно управление

Дистанционно може да разделите VLAN и да рестартирате PoE порта, което прави поддръжката на мрежата много по-лесна.

Интелигентно PoE захранване

8-те IEEE 802.3af/at гигабитови PoE порта, с максималната изходна мощност от 130W, от които  изходна мощност на един порт 30W, гарантира стабилно захранване и предаване на данни от устройства като HD PoE IP камери и AP.

Различни функции на управление на 2 нива

Множеството Layer-2 функции, 250-метровото разстояние на захранване и смарт функциите като QVLAN, агрегиране на връзки, QoS и свързване на MAC правят изграждането на мрежата по-лесно и по-бързо, намалявайки инвестициите в най-голяма степен.

 

Всичко изброено по-горе е направено във вътрешна лаборатория на IP-COM, данните са получени в специфична тестова среда, действителната употреба може да е малко по-различна поради индивидуалните различия в продуктите, софтуерните версии и среда. 

Снимката на продукта е илюстративна.

 

За повече информация за конкретни решения и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Върни се обратно