banner banner

SysTeh с нова ценова листа за UPS-и nJoy

21-04-2023 SysTeh с нова ценова листа за UPS-и nJoy

SysTeh публикува нова и обновена ценова листа на UPS-и и соларни инвертори с марка nJoy.

Новостите в ценовата листа са:

  • Серия Renton вече се предлага с 4 шуко изхода, и е преименувана на Renton new и вариант с включен USB порт под наименованието Renton Plus
  • Ще намерите и нова серия UPS-и Token, която е със същия форм фактор, както Renton, но за по-голямо удобство на потребителите се предлага с дисплей.
  • Стабилизаторите от серия Akin се заменят с новата серия Alvis, функционалностите се запазват същите, като разликата е в дизайна на корпуса.
  • Посочените индустриални UPS продукти не изчерпват пълния набор от решения, които можем да предложим. Преди покупка за тази гама UPS-и е необходима консултация и даване на решение за конкретния случай /до 180 kVA/ от екипа ни от специалисти.
  • В ценовата листа има включена и нова гама – соларни инвертори, модели on-grid – свързани с мрежата и хибриден модел. Предлага се и батерия 5kWh, като може да се включат до 15 бр. в паралел. Към батерийните модули, може да се предложи аерозонно пожарогасене. Гамата на nJoy обхваща Residential пазара с мощности до 10 kW.
  • Интересен нов продукт също са мобилните зарядни станции, работещи със соларни панели до 240Wp и предлагащи опция за зареждане на телефон, лаптоп, автомобилен акумулатор или стандартно мрежово напрежение 220/230V AC, 50/60 Hz.

За консултация и поръчки се свържете с вашия търговец.

За онлайн информация относно продуктите посетете b2b сайта ни.

Върни се обратно