banner banner

SysTeh стартира нова услуга за договорни партньори

20-12-2021 SysTeh стартира нова услуга за договорни партньори

В унисон с политиката за грижа към клиенти и партньори СисТех България внедри нова услуга в портфолиото. Компанията стартира оперативната регистрация на партньори по съвместната инициатива с БНП Париба ЛФ – „На изплащане без оскъпяване“.

 

Програмата е предназначена за системни интегратори, които са договорни партньори на СисТех България. Основната ѝ цел е въвеждането на финансови механизми, улесняващи клиентите да пазаруват от системните интегратори по-спокойно, повече, без постоянно съобразяване с цена, бюджет и опасения от недостиг на налични средства.

 

Ползите за интеграторите, партньори на СисТех и БНП Париба ЛФ са много, сред които по-висока конкурентноспособност, гъвкавост, по-бързи и експресни продажби, 100% авансово плащане, по-голям бюджет за обекта, по-лесна работа с бюджетни и/или по-малки клиенти в микробизнеса и частни лица. Фирмите, включили се в програмата, печелят предимството да дадат на всеки свой клиент избор и възможност за плащане в брой с отстъпка или възможност за изплащане без оскъпяване.

 

Ползите за крайните клиенти са незабавно вземане на решение по инсталация, бъдещо разширение на системата или добавяне на нова система към същия обект по същата методика, един доставчик и инсталатор с ангажимент по гаранция, поддръжка и сервиз.

 

Инициативата е дългосрочна и цели да предостави конкурентно предимство и ръст в продажбите на системните интегратори към техните крайни клиенти.

 

Пълната информация, въпросник и контакт за включване в инициативата може да намерите във всеки офис на СисТех България - СофияВарнаПловдивБургас.

Върни се обратно