banner banner
Категории

Академии в Пловдив за продуктите на Dahua Technology и Track Access

 

На 15 Април 2016г. в Пловдив се проведоха академиите Pre $ales Academy и Security Tech Labs за продуктите на Dahua Technology, както и Pre $ales Academy за системата за управление на достъп Track Access.

Чрез обученията RAK Pre $ales Academy и RAK Security Tech Labs из страната, RAK се стреми да развива своите партньори, инвестирайки в обучението на персонала им. В събитието участваха представители на повече от 25 компании работещи в Южна България.

Pre $ales Academy се фокусира върху решенията и възможностите на Dahua Technology – продуктови гами и модели. Преимущества CVI, IP. Това е продуктова академия предназначена за мениджъри и проектанти, работещи в областта на системите за сигурност, в конкретния случай системи за видеонаблюдение.

Security Tech Labs е предназначена за инсталатори и технически лица.  Основните теми, които бяха разгледани, са: пренос на видеосигнал на големи разстояния, решения, софтуер за мониторинг PSS и мобилни апликации на Dahua, демонстрация и настройка, инсталация на средни и големи решения за сигурност.

Pre $ales Academy за системата за управление на достъп Track Access представи силни страни, опции и функции на бюджетната система. Аргументи за успешна продажба, комплектоване и лицензиране, цени и ценообразуване.

RAK благодари на всички колеги за интереса, желанието за развитие и активното участие в семинарите.

Станете партньор на RAK, като се регистрирате на адрес:

http://www.rak.bg/bg/users/register

Галерия

  • Академии в Пловдив за продуктите на Dahua Technology и Track Access
  • Академии в Пловдив за продуктите на Dahua Technology и Track Access
  • Академии в Пловдив за продуктите на Dahua Technology и Track Access