banner banner

Пожароизвестителна техника Morley-IAS by Honeywell

Morley

 

През Октомври 2017г. започна партньорството ни с Honeywell!

RAK стартира дистрибуция на техника за пожароизвестяване Morley на световно известния бранд - Honeywell. Адресируемата пожароизвестителна техника е вече достъпна за масовия пазар, тъй като до сега, тя не е представяна и предлагана на Българския пазар.

Серията Morley е специално разработена за по-малки и всекидневни обекти, като е лесна за инсталация, монтаж и поддръжка. Необходими са около 5 стъпки, за да може човек спокойно да работи с тази професионална техника. Високото качество на компонентите и изработката е гарантирано, като всички продукти са сертифицирани с EN54.

Представители от централата на Honeywell в Румъния, взеха участие в таз годишното  

Представяне на актуални Решения за сигурност и Нови продукти! - което се проведе в София, Пловдив, Бургас и Варна. - Галерия. 

Продуктовите гами с марка Honeywell ще се развиват и предлагат също и проектно. За по-големи обекти и комплексни решения, не се колебайте да ни потърсите!

Отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде високо технологични интегрирани решения, с които да се изпълнят и индивидуалните очаквания за всеки един проект.

Morley вече в Източна Европа.

Бюджетни. Надеждни и компактни. Лесни за инсталация, поддръжка, експлоатация. Създадени за удобство на системните интегратори и потребителите. Ключовите предимства на системите Morley са:
• Бързи за настройка- с 5 натискания на бутоните
• Лесно и интуитивно меню
• Продуктова гама с пълно портфолио устройства
• Спестяващи време процедури за инсталация и настройка
• Обучение на технически персонал – само с един трейнинг модул

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ ЗА ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ ТУК>>