banner banner

Atlantis Residence Park с IP видеодомофонна система от Dahua24-01-2019

Atlantis Residence Park с IP видеодомофонна система от Dahua

Изграденото решение се състои от 7 бр. многофункционален външен панел VTO1220BW и 147 бр. вътрешни 7 инчови цветни LCD монитори VTH5221. Жилищният комплекс е завършен тази година и се намира в кв.Сарафово, град Бургас. Общата площ на комплекса е 9493 кв.м., 7 етажа, 145 апартамента: 53 двустайни, 75 тристайни, 17 четиристайни, на всеки етаж има и складови помещения. Ползвателите на Atlantis Residence Park, ще се възползват от всички функционалности на системата.

Видеодомофонни системи с марка Dahua са съвместими с продуктите за видеонаблюдение и др. на марката, като използват обща софтуерна платформа SmartPSS и мобилни приложения gDMSS, iDMSS. Предлаганите видеодомофонни решения са едно и много абонатни системи, решения за IP, аналогови, двупроводни линии, безжични, и др. Вътрешните устройства са 7 и 10 инчови с модерен дизайн, touchscreen и SD карта за запис. Предлаганите системи имат и алармени функции с които осигуряват спокойствието на дома, предоставят качествена картина, контролиран достъп, възможност за интегрираност между системите в дома и управление. С мобилните приложения на Български език във всеки един момент и от всякъде може да имате достъп до видеодомофонната си система.

Ако имате запитване или проект или все още нямате изградена система за сигурност, или пък искате да ги обновите, възползвайте се от предимствата на техниката за сигурност предлагана от СисТех България ООД. За по-големи обекти, отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде решения, с които да се изпълнят индивидуалните очаквания за всеки един обект.

Изпратете запитване на office@systeh.bg.

Галерия