banner banner

Културно-исторически обекти оборудвани с техника Dahua19-07-2017

Културно-исторически обекти оборудвани с техника Dahua

Паметникът на свободата (Шипка) е с инсталирана система за видеонаблюдение с марка Dahua. Основният камък на паметника е положен на 24 август 1922 година, а изграждането му завършва през 1930 година. Наш партньор изгражда система съгласно изискванията на възложителя. Галерия на системата за видеонаблюдение

Историческият музей в Приморско също е с инсталирана професионална система за видеонаблюдение от висок клас с марка Dahua. Системата се състои от високорезолюционни 4 мегапискелови камери, за детайлни изображения и съхранява запис на NVR.

Тракийското светилище "Бегликташ"  е в непосредствена близост до руините на древно поселение, за което се предполага, че е селището Ранули, в околностите на резерват Ропотамо, по хребета на Маслен нос, на около 210 метра н.в. и на 5 км от гр.Приморско. Обектът е разположен на най-високата част на Маслен нос, издаден в морето между залива Св.Параскева и залива Зигра в границите на ловно стопанство Аркутино. Целият мегалитен комплекс е разположен на площ от 12 дка. Независимо от терена и трудно достъпното място и особенности, там със специфични инсталации е изградена система за видеонаблюдение с марка Dahua. Използвани са соларни панели за захранване и 3G камери.

Брошури

Галерия