banner banner

Решение за медийни публикации изградено в магазин на Спорт Депо21-02-2019

Решение за медийни публикации изградено в магазин на Спорт Депо

Ръководството на верига магазини Спорт Депо се довери на СисТех България ООД за проектиране и реализиране на решение за мултимедийни публикации в най-големият си магазин в страната в София, Младост 4. Това е най-иновативното решение за реклама на бизнеса, реално с тази система за дигитален маркетинг, рекламната индустрия се променя и достига нова ера на ефективност и интерактивност.

Изграденото решение се състои от общо 18 бр. дисплеи за рекламни и информационни съобщения - 10 бр. - с размер от 32” FULL HD, 6 бр. - 43” FULL HD и 2 бр. - 49” FULL HD монитора с марка Dahua. Мониторите са разположени така, че да покриват всички различни зони на марките и спецификите на стоките. Мултимедийното съдържание на всеки монитор е различно според разположението. Управлението е тип сървър-клиент, което позволява свързаността на различни локации и обекти, като при загуба на свързаност помежду им устройствата работят самостоятелно спрямо предварително зададените им програми. Системата предоставя възможност за съставяне на програми за излъчване бързо и лесно, график на излъчванията и интуитивно управление през WEB клиент на съдържание, яркост, памет, звук, текстови съобщения. Системата може да се настройва дистанционно и има функция за самостоятелен мониторинг на свързаността.

Производителя Dahua предлага пълна гама от монитори и видеостени, които са налични в нашият офис за демонстрации. Ако имате запитване или проект за подобна система или пък искате да обновите вашата, възползвайте се от предимствата на техниката предлагана от СисТех България ООД.

За тестове на системата можем да ви предоставим достъп до наш демо сървър. За по-големи обекти, отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде решения, с които да се изпълнят индивидуалните очаквания за всеки един обект.

Галерия